Track &Trace

8.png

Urban Arrow en Riese & Müller:

De Urban Arrow bakfiets en de Riese & Müller E-bike kunnen uitsluitend met track & trace verzekerd worden op de Kingpolis Connected verzekering*. Zonder track & trace kunnen deze fietsen niet verzekerd worden bij Kingpolis. Er is geen premiekorting van toepassing.

*de Connected verzekering voor Urban Arrow bakfiets en Riese & Müller E-bike is alleen af te sluiten via de bij Kingpolis aangesloten rijwielzaken (niet online)

Klik hier voor de voorwaarden: KP Fietsverzekering NL Algemeen I Connected 01-05-2023_verplicht.pdf

Gazelle

De Gazelle E-bike kan verzekerd worden op de Kingpolis Connected verzekering*. Op deze verzekering is een premiekorting van 20% van toepassing.

*de Connected verzekering voor Gazelle is alleen af te sluiten via de bij Kingpolis aangesloten rijwielzaken (niet online)

Klik hier voor de  voorwaarden: KP Fietsverzekering NL Algemeen I Connected 01-05-2023.

Overige merken
Is uw fiets uitgerust met een track & trace systeem dan kunt u uw fiets online of via de bij Kingpolis aangesloten rijwielzaken verzekeren op de E-bike Casco Compleet verzekering. Er is geen premiekorting van toepassing.

Klik hier voor de voorwaarden andere merken: KP Fietsverzekering NL Algemeen l 01-05-2023.pdf

Wij werken alleen samen met de volgende erkende Track & Trace providers:

Tracefy (GPS-tracker); diefstal kan doorgegeven worden via de app van Tracefy. Opsporing wordt uitgevoerd door G4S.

Fris Nederland B.V. (Smart Tracker); diefstal kan doorgegeven worden via de app van Fris of van toepassing zijnde ingebouwde Tracker. (bijvoorbeeld Gazelle of Urban Arrow) Opsporing wordt uitgevoerd door Fris Nederland B.V.

Allsetra (Viloc Tag); diefstal kan doorgegeven worden via de app van Allsetra of via de meldkamer van Allsetra op tel. 085-1300980. Opsporing wordt uitgevoerd door ABS.

Direct online regelen

Diefstal van uw fiets melden

Het is belangrijk dat u binnen 5 dagen (online) aangifte doet. Daarna helpen wij u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Na goedkeuring van de diefstalclaim kunt u bij uw rijwielzaak een nieuwe fiets uitzoeken.

Schade van uw fiets melden

Heeft u schade? Dan zorgt Kingpolis dat u zo snel mogelijk weer kunt fietsen. Uw rijwielzaak zorgt voor de reparatie van uw fiets, Kingpolis zorgt voor de administratieve afhandeling van de schade.

Wijziging van uw gegevens doorgeven

Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer via info@kingpolis.nl