Track &Trace

8.png

Is uw verzekerde fiets uitgerust met een door Kingpolis erkend Track & Trace systeem? Dan is onderstaande van belang om kennis van te nemen.

Track & Trace systeem

Dit is een door Kingpolis erkende dienst (provider) die bestaat uit een zender (tracker) die vast is gemonteerd op de fiets en een abonnement voor opsporing en dataverkeer. De zender verzamelt door gebruikmaking van het dataverkeer de locatiegegevens van de fiets met als doel om na een diefstalmelding de fiets terug te vinden.  In geval van diefstal zullen wij de gelogde data met betrekking tot de fiets en de zender opvragen bij de provider. Wij werken alleen samen met providers die zijn erkend door Kingpolis.

PROVIDERS waar Kingpolis mee samenwerkt zijn:

Tracefy

Tracefy is een jong tech bedrijf met een team enthousiaste professionals. In hun thuisbasis - een voormalige staalfabriek aan de rand van het historische centrum van Delft - werken ze aan de verdere ontwikkeling van hun dienstverlening. Want technisch is er altijd nog meer mogelijk en zij zoeken de grenzen daarin graag op!

Pechhulp

24/7 Pechhulp

Indien u pechhulp hebt meeverzekerd kunt u bij pech 24/7 een beroep doen op onze alarmcentrale. Het telefoonnummer kunt u vinden op uw pechhulppas.

Kortom; als u onderweg strandt, zelfs ten gevolge van een lekke band (maximaal 3 keer per jaar) dan wordt u, met uw fiets, opgehaald en naar keuze naar een rijwielzaak of naar uw (vakantie)huis gebracht.

Meer over pechhulp
Verhaalsrechtsbijstand

Is er een aansprakelijke tegenpartij?

Heeft u bij een ongeval met uw fiets letselschade opgelopen? Dan kunnen wij u helpen deze schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.  De fietser wordt in de wet gezien als de “zwakkere verkeersdeelnemer”. Dat betekent dat er een goede kans is dat u uw (letsel)schade kunt verhalen en daar helpen wij u graag bij. 

U betaalt voor deze verhaalservice geen extra kosten!

Direct online regelen

Diefstal van uw fiets melden

Het is belangrijk dat u binnen 5 dagen (online) aangifte doet. Daarna helpen wij u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Na goedkeuring van de diefstalclaim kunt u bij uw rijwielzaak een nieuwe fiets uitzoeken.

Schade van uw fiets melden

Heeft u schade? Dan zorgt Kingpolis dat u zo snel mogelijk weer kunt fietsen. Uw rijwielzaak zorgt voor de reparatie van uw fiets, Kingpolis zorgt voor de administratieve afhandeling van de schade.

Wijziging van uw gegevens doorgeven

Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer via info@kingpolis.nl