Laptop verzekering via Campusshop.nl

Je hebt een laptop of tablet voor school aangeschaft via Campusshop.nl met voorgezet onderwijs service. De laptop of tablet is dan verzekerd voor schade via Kingpolis.

Is de laptop gevallen? Is er een pen tussen het beeldscherm blijven zitten en is het beeldscherm kapot? Of is er per ongeluk een drinkbeker omgevallen en zit de laptop nu vol met water? Dit overkomt de beste! Defecten door schade zijn door CampusShop verzekerd bij Kingpolis.

Bij schades die door Kingpolis gedekt zijn wordt per geval € 50,- eigen risico (incl. btw) in rekening gebracht. De kosten van de reparatie hoeven niet vooruitbetaald te worden, Kingpolis regelt dit direct met de reparateur. Gedurende de looptijd van de Voortgezet Onderwijs Service (24 of 36 maanden) mogen maximaal twee schades worden geclaimd, of één total loss*. Wordt de schade niet door Kingpolis gedekt, dan kan de laptop alsnog worden gerepareerd. De reparateur zal dan (na overleg met jou) de rekening voor de reparatie naar jou sturen.

Op de verzekering zijn een aantal uitsluitingen van toepassing waaronder bijvoorbeeld opzet, diefstal en schades aan accu’s. Voor meer informatie en de polisvoorwaarden verwijzen we je naar de e-mail die je van ons hebt gehad. Voor vragen ga je naar Campusshop via onderstaande button.

Indien jouw laptop een storing vertoont en je weet niet zeker wat je moet doen, raadplaag dan het service en garantieboekje wat je bij aanschaf hebt ontvangen.

Campusshop

Klantenservice Campusshop

Bij andere vragen; neem contact op met de klantenservice van Campusshop 088 - 0450550

Meer informatie?

Heb je nog meer vragen? Kijk voor meer informatie in het garantieboekje en de polisvoorwaarden die geleverd zijn met je laptop.