Kingpolis Versicherung für den privaten und professionellen

NL DE
u bevindt zich hier

Onze missie

Onze missie

Het is onze missie om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.

Wij doen dit op zo’n manier dat dit voor de individuele consument een relatief lage investering vergt. Het basisconcept van verzekeren is dat je door allemaal een beetje premie te betalen, de schadelast voor de individuele gedupeerde zeer beperkt. Ingewikkelder is het niet. Naarmate we met zijn allen bewuster omgaan met risico's kan de premie ook laag blijven. Kingpolis stimuleert het treffen van preventieve maatregelen.

Kingpolis werkt samen met verschillende verzekeraars. Zo hebben wij ondermeer een samenwerking met Europeesche Verzekeringen en daarnaast met Amtrust Financial. Tevens werken wij samen met verschillende winkelformules om hun producten en diensten aan klanten te verzekeren. 

Onze verzekeringen worden verkocht via bij ons aangesloten winkels en verkooppunten.

Kingfisher of IJsvogel

Ons logo is een vogeltje, en niet zomaar eentje! Dit is de Kingfisher, klein van stuk, maar groot van daden.

De Kingfisher - in het Nederlands ijsvogel - is een geboren jager en verorbert vissen die maar net iets kleiner zijn dan hijzelf. Bovendien graaft de Kingfisher met het grootste gemak een nesthol van meer dan een meter diep. Geen wonder dat wij ons als Kingpolis, vernoemd hebben naar dit productieve beestje. Ook wij zitten nooit stil en zijn voortdurend op jacht naar het grootst mogelijke voordeel voor u. Welkom bij Kingpolis!


 

Wij werken samen met