Onze missie

Iedereen goed verzekeren tegen schade en diefstal


Het is onze missie om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.

Uitgangspunten

Onze dienstverlening is altijd

Nuttig voor de klant

Onze dienstverlening is altijd nuttig voor de klant

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie staan bij ons voorop

Begrijpelijk

Geen moeilijke termen of vakjargon, maar begrijpelijke taal

Scherp geprijsd

Altijd de beste verzekering tegen de scherpst mogelijke prijs

De Kingfisher, klein van stuk, maar groot van daden

Ons logo is een vogeltje, en niet zomaar eentje! De Kingfisher - in het Nederlands ijsvogel.

De Kingfisher - in het Nederlands ijsvogel - is een geboren jager en verorbert vissen die maar net iets kleiner zijn dan hijzelf. Bovendien graaft hij met het grootste gemak een nesthol van meer dan een meter diep. Geen wonder dat wij ons vernoemd hebben naar dit productieve beestje. Ook wij zitten nooit stil en zijn voortdurend op jacht naar het grootst mogelijke voordeel voor u. Welkom bij Kingpolis!

Kingpolis en hulphond Nederland

'Mobiliteit is geen vanzelfsprekendheid'

Kingpolis wil graag een bijdrage leveren aan mensen voor wie mobiliteit niet zo vanzelfsprekend is door hun lichamelijke of geestelijke beperking. Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. 

Bij élke afgesloten fietsverzekering via Fietspolis.eu doneren wij een bedrag aan Hulphond Nederland.

Kingpolis en Hulphond Nederland

Wij werken samen met

WFT Dienstenwijzer


Met ingang van 1-1-2007 is binnen de assurantiebranche de Wet op het financieel toezicht (WFT) van kracht. De WFT eist dat consumenten, voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij u bieden. In dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs bij Kingpolis.