ONZE MISSIE:

Iedereen goed verzekeren tegen schade en diefstal


Het is onze missie om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.

Uitgangspunten

Onze dienstverlening is altijd

Nuttig voor de klant

Onze dienstverlening is altijd nuttig voor de klant

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie staan bij ons voorop

Begrijpelijk

Geen moeilijke termen of vakjargon, maar begrijpelijke taal

Scherp geprijsd

Altijd de beste verzekering tegen de scherpst mogelijke prijs

Kingpolis onderdeel van de Alpina Group.

Per 17 september 2021 zijn wij onderdeel geworden van de Alpina Group. De Alpina Group is de nieuwe overkoepelende naam van de Heilbron Groep en de Voogd & Voogd Groep, die op 8 juni 2021 zijn gefuseerd. Hiermee is een nieuwe organisatie ontstaan met de financiële en operationele slagkracht voor permanente innovatie.

Alpina Group is  een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België. Hierdoor is de Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

De Kingfisher, klein van stuk, maar groot van daden

Ons logo is een vogeltje, en niet zomaar eentje! De Kingfisher - in het Nederlands IJsvogel.

De Kingfisher is betrouwbaar en loyaal. Hij staat voor zijn partners en vrienden. Hij is geduldig en wacht bijna onveranderlijk en rustig op de kans om dat visje te pakken met een kracht en souplesse. Een geboren jager.  Geen wonder dat wij ons vernoemd hebben naar dit productieve beestje. Ook wij zitten nooit stil en zijn voortdurend op jacht naar het grootst mogelijke voordeel voor u. Welkom bij Kingpolis! 

Kingpolis en hulphond Nederland

'Mobiliteit is geen vanzelfsprekendheid'

Kingpolis wil graag een bijdrage leveren aan mensen voor wie mobiliteit niet zo vanzelfsprekend is door hun lichamelijke of geestelijke beperking. Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden.

Bij élke afgesloten fietsverzekering doneren wij een bedrag aan Hulphond Nederland.

Kingpolis en Hulphond Nederland

Wij werken samen met

WFT Dienstenwijzer


Met ingang van 1-1-2007 is binnen de assurantiebranche de Wet op het financieel toezicht (WFT) van kracht. De WFT eist dat consumenten, voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij u bieden. In dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs bij Kingpolis.