Serviceabonnement voor onderhoud van uw (elektrische) fiets

Naast onze reguliere verzekeringen biedt een aantal rijwielhandelaren in samenwerking met ons ook serviceabonnementen aan.

In het abonnement zit ook de dekking voor de verzekering. Uw rijwielhandelaar stelt zelf het serviceabonnement samen, waarbij ook onderhoud en bijvoorbeeld een winterbeurt is opgenomen. Zeker interessant voor E-bikes. Vraag uw rijwielhandelaar naar de mogelijkheden.

Direct online regelen

Diefstal van uw fiets melden

Het is belangrijk dat u binnen 5 dagen (online) aangifte doet. Daarna helpen wij u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Na goedkeuring van de diefstalclaim kunt u bij uw rijwielzaak een nieuwe fiets uitzoeken.

Schade van uw fiets melden

Heeft u schade? Dan zorgt Kingpolis dat u zo snel mogelijk weer kunt fietsen. Uw rijwielzaak zorgt voor de reparatie van uw fiets, Kingpolis zorgt voor de administratieve afhandeling van de schade.

Wijziging van uw gegevens doorgeven

Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer via info@kingpolis.nl