Babboe Bakfiets verzekeren tegen diefstal en schade

De afgelopen jaren is Nederland één van de meest toonaangevende bakfietslanden van de wereld geworden. Daarom heeft Kingpolis in samenwerking met Babboe het Bakfiets Service Abonnement ontwikkeld.

Uw bakfiets is verzekerd vanaf het moment dat u de fiets afhaalt bij uw rijwielhandelaar.  Zolang u de polis nog niet in uw bezit heeft geldt het afleverdocument als voorlopig verzekeringsbewijs. U krijgt uw polisblad toegestuurd via de mail of per post. Check altijd uw polisblad op framenummer en sleutelnummer!

Een bakfiets van ieder ander merk dan Babboe verzekert u onder de fiets- of E-bikeverzekering van Kingpolis.

Babboe Bakfiets Serviceabonnement

Het bakfiets serviceabonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van extra service diensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. U kunt kiezen uit drie opties:

Soort

Standaard

Plus

Premium

  Diefstal verzekering

Ja

Ja

Ja

  Casco / allriskverzekering

Nee

Ja

Ja

  Inclusief 1 servicebeurt

Nee

Ja

Ja

  Hulpverlening bij pech

Nee

Nee

Ja

  Kosten per maand

€ 6,95

€ 9,95

€ 12,95

Alle bedragen zijn per maand, inclusief BTW en assurantiebelasting, en exclusief éénmalige poliskosten van € 5,00

Met dit serviceabonnement stellen wij u in staat om voor een klein bedrag per maand een totaalpakket op maat af te nemen dat optimaal bij uw wensen aansluit. Zo kunt u onbezorgd blijven genieten van uw bakfiets. Mocht uw bakfiets worden gestolen of beschadigd raken dan zorgen wij dat u snel weer verder kunt.

Het serviceabonnement geldt zowel voor alle gewone Babboe bakfietsen als de elektrische Babboe bakfietsen.

Raadpleeg de site van Babboe voor meer informatie

Babboe bakfietsverzekering aanvragen

Wat zijn Babboe Bakfietsen?

Babboe Bakfietsen is het initiatief van een aantal ouders die graag een bakfiets wilden hebben maar de bestaande bakfietsen te duur vonden. In 2007 besloot Babboe daarom om in samenwerking met een ingenieursbureau een kwalitatief goede bakfiets te ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Hierbij hanteert Babboe de filosofie ‘van Ouders voor Ouders’ en voert dit in alles door.

Website Babboe

Direct online regelen

Diefstal van uw fiets melden

Het is belangrijk dat u binnen 5 dagen (online) aangifte doet. Daarna helpen wij u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Na goedkeuring van de diefstalclaim kunt u bij uw rijwielzaak een nieuwe fiets uitzoeken.

Schade van uw fiets melden

Heeft u schade? Dan zorgt Kingpolis dat u zo snel mogelijk weer kunt fietsen. Uw rijwielzaak zorgt voor de reparatie van uw fiets, Kingpolis zorgt voor de administratieve afhandeling van de schade.

Wijziging van uw gegevens doorgeven

Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer via info@kingpolis.nl