Meer dan 1000 mensen per jaar helpen met de inzet van een hulphond.

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het trainen en opleiden van hulphonden. De honden leren tot wel zeventig vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie of trauma’s, als ook jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van Down.

Mobiliteit is geen vanzelfsprekendheid 

Mobiliteit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom helpt Kingpolis mensen die hierin beperkt zijn. Wanneer u een fietsverzekering afsluit, dan doneren wij een mooi bedrag aan Hulphond Nederland.

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. Ook jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden.

Bij élke online afgesloten fietsverzekering doneren wij een bedrag aan Hulphond Nederland.

website Hulphond Nederland